Utazási információ:

Csomagok

Alap esetben 2 normál méretű bőrönd plusz egy kézitáska a megengedett. Amennyiben több csomagot szeretne hozni, kérjük feltétlen jelezze nekünk a hozzávetőleges mennyiséget.

Kisállat szállítás

Háziállatok szállítása lehetséges de ennek alap feltétele, hogy a házi kedvenc rendelkezzen a megfelelő papírokkal, valamint utasaink érdekében kizárólag kis termetű állat szállítására van lehetőség.

Tájékoztató

A személyszállítást végző cég kötelezi magát az érvényes foglalással rendelkező személyeket, az előre megbeszélt útiköltség fejében a célállomásra eljuttatni. A nemzetközi járatokon a belföldi utas szállítás nem lehetséges. Az utas,a foglalás véglegesítésével elfogadja, az Utazási feltételeket.

A buszban dohányozni valamint alkohol tartalmú italokat fogyasztani tilos!

Fizetés

A fizetés történhet Forintba ésEuróban. Számlaigényét kérjük előre jelezze!

Az utazó felelőssége:
Az utas köteles a hatóságok által előírt okmányokat beszerezni, valamint az utazás során érintett államok jogszabályaiban és egyéb előírásaiban foglaltakat teljesíteni. Ezen követelmények nem teljesítése miatt bekövetkezett károkért a Cég felelősséget nem vállal, az utazást megtagadhatja.
Az utas köteles foglaláskor telefonos, valamint elektronikus elérhetőségét megadni!
Minden utas köteles ismerni az adott országban érvényes határátkelési szabályokat.
Amennyiben az utast az adott ország hatóságai nem engedik be az országba, az utas nem jogosult visszaigényelni a foglalási díj árát vagy annak részét.
Az utasnak a határátlépésekhez szükséges okmányokról (útlevél, vízum), valamint a kézi- és úti poggyász, vám- és egyéb kezeléséről magának kell gondoskodnia.
Ha az utast útlevél- vagy vámvizsgálata alatt az ellenőrző szervek az utazásból kizárják, abban az esetben az utasnak kell - saját költségére - a továbbutazásról gondoskodnia, a menetjegy árát a Cég nem téríti meg és az utas semmiféle kártérítésre nem jogosult.

A személyszállítást végző cég felelőssége:
Ha útközben a járat továbbhaladása a Cég hibájából akadályba ütközik, a Cég köteles egy rendelkezésre álló más járművel az utasok továbbszállításáról gondoskodni.

A közúti közlekedés sajátosságai miatt időponti eltérések előfordulhatnak. A Cég nem köteles az utazók kárát(busz és vonatok lekésése)

megtéríteni ha önhibáján kívül hátráltatják(határátkelés, ellenőrzések , időjárási viszonyok)!

Cégünk utas és poggyászbiztosítással rendelkezik!