COVID-19 információ

A személyszállításban résztvevő járművek 

  • kezelőfelületeit, 
  • üléseit, 
  • ajtóit, 
  • biztonsági öveit és azok csatlakozóit 

minden használat után a gépjárművezetőink fertőtlenítik, valamint kiszellőztetik az adott járművet.

Felhívjuk azonban minden kedves leendő utasunk figyelmét arra, hogy a járvány terjedésének megelőzése érdekében Társaságunk ideiglenes biztonsági szabályokat vezetett be, amelyeknek betartását minden Utasunktól okvetlenül elvárjuk!

Az elkövetkezendő időszakban a transzfer szolgáltatás ellátásának kapcsán a személygépjárműbe való beszállás feltétele az, hogy a szállítandó utasunk a vírus további terjedésének megelőzése érdekében az orr- és szájmaszk kötelezően előírt viselését elfogadja.

Továbbá tekintettel arra, hogy az új koronavírus által okozott betegség Magyarországon, valamint a szomszédos országokban is megjelent és egyre jobban terjed, ugyanakkor a vírus terjedése és az általa okozott betegség körül számos kérdés még rendkívül bizonytalan, ezért a kialakult nemzetközi epidemiológiai helyzetre reagálva. 

Társaságunk úgy döntött, hogy a Románia és Szerbia irányába valamint Románia és Szerbia irányából történő transzferszolgáltatást átmenetileg csak a Magyar-Román,Magyar-Szerb határ magyar oldaláig, valamint csak a magyar határtól tudja teljesíteni.